Άγγελέ μου, Φύλακά μου, Σκέπος κ Βοήθειά μου με το θάρρος σε φωνάζω κ Προστάτη μου σε κράζω: Φώτισέ με,Φύλαξέ με Ισχυρά Προστάτεψέ με!(πρωινή προσευχή)
zwani.com myspace graphic comments
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ...
ΕΝΩ ΠΟΝΑΜΕ!!!!

Η ΑΓΑΠΗ Μ Ε Τ Ρ Ι Ε Τ Α Ι ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΠΑΡΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ........
....ΕΣΤΩ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Α Γ Α Π Η........


Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ....Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

ΚΑΣΤΟΡΙΑ....ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!


Οι επιτυχόντες των Λυκείων στα νησιά των Κυκλάδων


BASEIS

Ανακοινώθηκαν  οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, δίνοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων. Το ποσοστό επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις ανήλθε στο 68,35%, ενώ σημειώθηκε πτώση σε 338 τμήματα.
Στις Κυκλάδες ο αριθμός των εισακτέων ανέρχεται στους 604, εκ των οποίων οι 484 επιτυχόντες προέρχονται από τα Γενικά Λύκεια των νησιών και οι υπόλοιποι 120 από τα ΕΠΑΛ.
Ο συνολικός αριθμός των υποψηφίων οι οποίοι υπέβαλαν μηχανογραφικό δελτίο φέτος ανήλθε σε 104.988 (77.814 με το 90%, 14.296 με το 10%, 12.878 με τα ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄), ενώ πέρυσι ο αριθμός των υποψηφίων ήταν 116.173.
Συνολικά εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια, στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, στα ΤΕΙ, στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και στις Ακαδημίες της Πυροσβεστικής και του Εμπορικού Ναυτικού 71.761, εκ των οποίων έκαναν χρήση των ειδικών περιπτώσεων 12.139, ενώ το 2012 εισήχθησαν 80615.
Τα πρωτεία  για τις Κυκλάδες κρατούν η Νάξος, η Σύρος και η Σαντορίνη με αρκετές επιτυχίες .
Για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων στα ΓΕΛ πατήστε εδώ
Για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων στα ΕΠΑΛ πατήστε εδώ


ΗΜΕΡΗΣΙΟ  ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΥΡΟΥ 

ΖΑΝΝΗΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
               Τ.Ε. (ΚΑΣΤΟΡΙΑ)

ΤΕΙ ΔΥΤ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ

                          *****************************

Καλωσήρθατε Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας

Καλωσήρθατε στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας

του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας 
Ερωτήσεις-Απαντήσεις
Για υποψήφιους που συμπληρώνουν το μηχανογραφικό
...

Ποιο είναι το αντικείμενο των Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας;
Αποστολέας: Admin στις 20 Ιούνιος, 2011 - 04:40 AM
GenInfo 
Το αντικείμενο του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας εστιάζει στην Επικοινωνία τόσο στον φυσικό όσο και στον ψηφιακό κόσμο προετοιμάζοντας υψηλού επιπέδου Στελέχη Επικοινωνίας που μπορούν να απασχοληθούν σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών δραστηριοτήτων.
Ο τομέας της Επικοινωνίας γνωρίζει ραγδαίες εξελίξεις και διαρκείς αλλαγές ως αποτέλεσμα των καινοτομιών των Ψηφιακών Μέσων και οι οποίες δημιουργούν και προσφέρουν ιδανικές επαγγελματικές προοπτικές σε δημιουργικούς και ευρηματικούς νέους επαγγελματίες του χώρου. Οι νέες τεχνολογίες έχουν πολλαπλασιάσει τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας μέσω των εξελίξεων του διαδικτύου, των κοινωνικών δικτύων, της δημιουργίας και διαχείρισης ψηφιακού περιεχομένου καθώς και μέσω των ραγδαίων εξελίξεων στους διαφορετικούς τρόπους πρόσβασης σε αυτά με νέες συσκευές (smartphones, tablets, smartTVs, διαδραστικές επιφάνειες κ.α.). Η αυξανόμενη πολυπλοκότητα των διαθέσιμων μέσων επικοινωνίας προσφέρει στον επαγγελματία του χώρου της επικοινωνίας πολλαπλές δυνατότητες και ευκαιρίες για δημιουργικότερες και αποτελεσματικότερες επικοινωνιακές στρατηγικές, εκστρατείες και ενέργειες στο σύγχρονο και απαιτητικό επαγγελματικό στίβο.
Το αντικείμενο του Τμήματος καλύπτει ακαδημαϊκά και επαγγελματικά τις παραπάνω προκλήσεις προσφέροντας αντίστοιχες σπουδές στην επιστήμη της επικοινωνίας σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο με εστίαση τόσο στον φυσικό όσο και στον ψηφιακό και δικτυωμένο κόσμο

Ποιά είναι η ταυτότητα του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας; 
Αποστολέας: Admin στις 20 Ιούνιος, 2011 - 04:36 AM
GenInfo 
Το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ως εξέλιξη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας έχει εδραιωμένη θέση στον τομέα της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων και οι απόφοιτοι του γνωρίζουν την επαγγελματική καταξίωση στην αγορά εργασίας. Στην εξέλιξη αυτή το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας εντάσσει στο περιεχόμενο του προγράμματος σπουδών του τεχνολογικές και ερευνητικές εξελίξεις δημιουργώντας ένα περιεχόμενο σπουδών σύγχρονο, ανταγωνιστικό και καινοτόμο, ικανό να ανταποκριθεί στον αυριανό επαγγελματία του χώρου της Επικοινωνίας, της Διαφήμισης, της προώθησης προϊόντων, υπηρεσιών και φήμης, του Μάρκετινγκ και των Μέσων Ενημέρωσης.
Το Τμήμα ήταν από τα πρώτα Τμήματα στην Ελλάδα που ολοκλήρωσε με επιτυχία την διαδικασία εξωτερικής αξιολόγησης. Η εξωτερική αξιολόγηση έδωσε την δυνατότητα στο Τμήμα να προχωρήσει στην σχεδίαση και οργάνωση διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος με τίτλο Μάστερ στις Δημόσιες Σχέσεις και το Μάρκετινγκ με Νέες Τεχνολογίες, το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 (http://kastoria.teikoz.gr/prmarketingmaster).

Παρακάτω προβάλλεται ένα σύντομο προφίλ του τμήματος
Έτος Ίδρυσης ως Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας: 1999
Αναγνωρισμένα Επαγγελματικά Δικαιώματα: 2002 (ΠΔ287/2002)
Μετονομασία σε Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας: 2013
Έδρα: Καστοριά

Κωδικός στο Μηχανογραφικό: 730
Επιστημονικό Πεδίο: 1ο και 5ο
Βάση Εισαγωγής (2012): 10798
Εισακτέοι (2013): 150
Αριθμός Υποψηφίων που δήλωσε το Τμήμα: (2012): 8902
Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, βρίσκεται μέσα στα 25 δημοφιλέστερα Τμήματα Πανεπιστημίων και ΤΕΙ με βάση τον αριθμό δηλώσεων υποψηφίων
Εξωτερική Αξιολόγηση: Νοέμβριος 2010
Πορίσματα Εξωτερικής Αξιολόγησης:
  • Υψηλή Ποιότητα Σπουδών εφάμιλλο αντίστοιχων Διεθνών Πανεπιστήμιων
  • Υψηλή Ποιότητα Έρευνας και ενσωμάτωσης της στο Πρόγραμμα Σπουδών
  • Υψηλή Απορρόφηση των Αποφοίτων του στην Αγορά Εργασίας

Μεταπτυχιακές Σπουδές: Από το Ακαδημαϊκό Έτος 2012-2013 λειτουργεί διατμηματικό Μάστερ Δημόσιες Σχέσεις και Μάρκετινγκ με Νέες Τεχνολογίες.
Ποιές επαγγελματικές προοπτικές διανοίγονται με την απόκτηση πτυχίου του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας; 
Αποστολέας: Admin στις 20 Ιούνιος, 2011 - 04:35 AM
GenInfo 
Οι απόφοιτοι του Τμήματος θα μπορούν να απασχοληθούν ως:
  • στελέχη Επικοινωνίας σε γραφεία Τύπου ή Δημοσίων Σχέσεων επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα,
  • στελέχη σε τμήματα Μέσων Ενημέρωσης, Τηλεοπτικών Σταθμών, τμήματα Μάρκετινγκ, τμήματα Πωλήσεων και Διαφήμισης επιχειρήσεων και οργανισμών.
  • στελέχη εταιρειών Επικοινωνίας, εταιρειών Δημοσίων Σχέσεων, διαφημιστικών εταιρειών, εταιρειών Έρευνας Αγοράς και εταιρειών δημοσκοπήσεων
  • στελέχη γραφιστικών εταιρειών δημιουργίας ιστοσελίδων και παραγωγής ψηφιακού περιεχομένου
  • αυτοαπασχολούμενοι σύμβουλοι επικοινωνίας, διαδικτυακοί σύμβουλοι επικοινωνίας, ειδικοί διαδικτυακού και ψηφιακού μάρκετινγκ και διαχείρισης ηλεκτρονικής φήμης, ειδικοί διαδικτυακών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών καθώς και ειδικοί σχεδίασης, ανάπτυξης και διαχείρισης ψηφιακού περιεχομένου επιχειρήσεων, οργανισμών και δημοσίων προσώπων.
  • στελέχη Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ειδησεογραφικών οργανισμών, οργανισμών της Δημόσιας Διοίκησης, μη κυβερνητικών οργανισμών, φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και εν γένει ιδρυμάτων που προάγουν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τις τέχνες,
  • σύμβουλοι επικοινωνίας σε υπουργεία, οργανισμούς, εταιρείες, μη κυβερνητικούς οργανισμούς, πολιτικά κόμματα, πολιτικές προσωπικότητες Οι προοπτικές απασχόλησης στον τομέα των Ψηφιακών Μέσων και της Επικοινωνίας τόσο στο εγγύς όσο και το απώτερο μέλλον κρίνονται ευοίωνες 
Γιατί να σπουδάσω Ψηφιακά Μέσα και Επικοινωνία στην Καστοριά;
Αποστολέας: Admin στις 20 Ιούνιος, 2011 - 04:35 AM
GenInfo 
Το Τμήμα στεγάζεται σε νεόκτιστα κτήρια του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά και έχει σύγχρονες εγκαταστάσεις που είναι πλήρως εξοπλισμένες με όλα τα σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα. Το Τμήμα θεραπεύει τον επιστημονικό κλάδο των Ψηφιακών Μέσων και της Επικοινωνίας σε ένα ιδανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον που αποτελείται από σύγχρονα εργαστήρια νέων τεχνολογιών, από αίθουσες διδασκαλίας και αμφιθέατρα που διαθέτουν όλα τα σύγχρονα εποπτικά μέσα (προβολικά, διαδραστικούς πίνακες, ηχητικές εγκαταστάσεις κτλ) και από μία πλούσια σε τίτλους βιβλίων και επιστημονικών περιοδικών βιβλιοθήκη. Στον εξοπλισμό του εντάσσεται και νέος σύγχρονος εξοπλισμός τηλεοπτικού διαδικτυακού στούντιο (webTV) καθώς και νέος σύγχρονος εξοπλισμός παραγωγής ψηφιακού περιεχομένου ο οποίος μεταξύ άλλων περιλαμβάνει 3d σαρωτές, motion capture studio, animation με ηθοποιούς, photo studio, ειδικά εφέ κ.α.

Πρόσκληση για σπουδές στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας
Αποστολέας: Admin στις 20 Ιούνιος, 2011 - 04:34 AM
GenInfo 
Καλούμε για σπουδές στο Τμήμα τους νέους και τις νέες που επιθυμούν να αποτελέσουν τους αυριανούς επαγγελματίες του χώρου της Επικοινωνίας που θα ανταποκριθούν στις τεχνολογικές προκλήσεις του μέλλοντος. Η επιλογή του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας συνδυάζει την απόκτηση επιστημονικών γνώσεων σε ένα ραγδαία εξελισσόμενο τομέα με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης. Το Τμήμα μπορεί να δηλωθεί από τους υποψήφιους του 1ου και του 5ου Επιστημονικού Πεδίου
Πώς μπορώ να δηλώσω το Τμήμα στο μηχανογραφικό δελτίο του 2013;
Αποστολέας: Admin στις 20 Ιούνιος, 2011 - 04:29 AM
GenInfo 
Το Τμήμα εμφανίζεται τόσο στο 1ο όσο και στο 5ο επιστημονικό πεδίο του μηχανογραφικού δελτίου όπως παρακάτω: 
1ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ TE (ΚΑΣΤΟΡΙΑ) , TEI ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 730

5ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ TE (ΚΑΣΤΟΡΙΑ) , TEI ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 730
 

2 σχόλια:

syros2js είπε...

Θα αφήσω στην απ'έξω εσάς τους γονείς με τα άγχη σας και θα ευχηθώ στο παλικαράκι σου να απολαύσει την κάθε στιγμή της φοιτητικής του ζωής και όταν με το καλό αποφοιτήσει, όλα να του έρθουν, όπως τα έχει ονειρευθεί!
Φιλάκια, κορίτσι μου!

valia είπε...

syros2js

....ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ!!!....κοπελια απο τωρα...ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ το καμαρι μου!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ...ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ....ΚΑΝΟΝΤΑς ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕς...ΕΕΕ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΑΞΙΖΩ Κ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΖΟΡΙΚΟ....

ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;; ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!Κ ΦΙΛΟΞΕΝΗ!!!ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΕΔΩ...

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!ΦΙΛΙΑ!!!