Άγγελέ μου, Φύλακά μου, Σκέπος κ Βοήθειά μου με το θάρρος σε φωνάζω κ Προστάτη μου σε κράζω: Φώτισέ με,Φύλαξέ με Ισχυρά Προστάτεψέ με!(πρωινή προσευχή)
zwani.com myspace graphic comments
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ...
ΕΝΩ ΠΟΝΑΜΕ!!!!

Η ΑΓΑΠΗ Μ Ε Τ Ρ Ι Ε Τ Α Ι ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΠΑΡΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ........
....ΕΣΤΩ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Α Γ Α Π Η........


Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ....Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΥΧΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!

22  Ιανουαρίου  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (2) (Αναστάσιος, Αναστασία, Τάσος, Αναστάσης, Τασία, Σία, Τατία, Τάσα, Τέσα, Τασούλα, Τασσώ, Αναστασιος, Αναστασια, Τασος, Αναστασης, Τασια, Σια, Τατια, Τασα, Τεσα, Τασουλα, Τασσω) Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ό Πέρσης Εζησε τον 7ο αιώνα μ.Χ. στα χρόνια του βασιλιά των Περσών Χοσρόη και του αυτοκράτορα Κων/πολης Ηρακλείου. Γεννήθηκε στο χωριό Ραζήχ της επαρχίας Ρασνουνί. Γιος Πέρση, από την τάξη των Μάγων, είχε λάβει αξιόλογη εκπαίδευση και είχε μεγάλο ενδιαφέρον για τα φιλοσοφικά και θρησκευτικά προβλήματα. Οταν ό Χοσρόης κυρίευσε τα Ιεροσόλυμα το 614, και έστειλε τον Τίμιο Σταυρό στην Περσία, οι μορφωμένοι Πέρσες ενδιαφέρθηκαν πολύ για το πρόσωπο του Χριστού και τη θρησκεία Του. Ένας άπ' αυτούς ήταν και ό Μαζοενδάτ (κατ' άλλους Μαγουνδάτ), ό γιος του Βάβ, πού κατέληξε στο ν' αποφασίσει ν' ασπασθεί τη χριστιανική θρησκεία. Γι' αυτό πήγε στα Ιεροσόλυμα, όπου βαπτίσθηκε, έκάρη μοναχός στη Μονή του άββά Ίουστίνου (κατ' άλλους του Αγ. Σάββα) και μετονομάσθηκε Αναστάσιος. Κατόπιν πήγε στην Καισαρεία, Οπου θεώρησε καθήκον του να προσηλυτίσει στον χριστιανισμό την εκεί περσική φρουρά. Στήν προσπάθεια του αυτή, καταγγέλθηκε στον διοικητή Μαρζαβανά. Αυτός, όταν έμαθε ότι ό Αναστάσιος ήταν γιος Μάγου, προσπάθησε με κάθε τρόπο να τον επαναφέρει στην περσική θρησκεία. Απέτυχε όμως και διέταξε το θάνατο του με άπαγχονισμό. Αλλ' όταν τον έπνιγαν, την τελευταία στιγμή πού θα πέθαινε τον έλυσαν, για να δει ότι και θα τον αποκεφάλιζαν. Ό Αναστάσιος μειδίασε ευτυχισμένος, διότι αξιώθηκε όχι μόνο να πιστέψει, αλλά και να πάθει για το Χριστό. 


ΠΗΓΗ:http://www.eortologio.gr/

                           **************************** 


Φωτογραφία: ...Και σήμερα γιορτάζει το παιδί μου!Κεραστείτε κ πάλι!ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!
ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΣΟ!!!.....
                                                ....Κ  ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ!!!

 ΜΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΟΝΤΑ!!ΚΕΡΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!                   ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥ!!!!

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ  ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ Α΄ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ;;
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΙΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ  ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΟΥ,,,,

¨ΣΥΡΟΣ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΑΓΙΚΟ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: