Άγγελέ μου, Φύλακά μου, Σκέπος κ Βοήθειά μου με το θάρρος σε φωνάζω κ Προστάτη μου σε κράζω: Φώτισέ με,Φύλαξέ με Ισχυρά Προστάτεψέ με!(πρωινή προσευχή)
zwani.com myspace graphic comments
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ...
ΕΝΩ ΠΟΝΑΜΕ!!!!

Η ΑΓΑΠΗ Μ Ε Τ Ρ Ι Ε Τ Α Ι ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΠΑΡΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ........
....ΕΣΤΩ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Α Γ Α Π Η........


Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ....Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014....ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΑΠΗΣ!!!!!

"Η καρδιά μας χτυπά στην Κεφαλονιά": Τηλεμαραθώνιος Αγάπης στη Σύρο από την "Αιγαίο Ραδιοτηλεόραση"

"Η  καρδιά μας χτυπά στην Κεφαλονιά": Τηλεμαραθώνιος Αγάπης στη Σύρο από την "Αιγαίο Ραδιοτηλεόραση"
Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, από τις 6.00 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα, η ΑΙΓΑΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ σε απευθείας σύνδεση με τον ΖΕΥΣ ΤV, με την υποστήριξη του ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ, του συλλόγου ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΣΥΡΟΥ και του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΑΛΗΣΣΑ, διοργανώνει Τηλεμαραθώνιο Αλληλεγγύης, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, τροφίμων και άλλων αγαθών για να στηρίξουμε τα αδέλφια μας στην Κεφαλονιά, που τα έχουν πλήξει οδυνηρά οι τελευταίοι καταστροφικοί σεισμοί.
Το συντονισμό και την παρουσίαση θα κάνει ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ.
Τα τρόφιμα και τα λοιπά αγαθά θα συγκεντρώνονται από τη Δευτέρα 17/2 έως και την Τετάρτη 19/2 στην αίθουσα του 4ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων, στο ισόγειο του Δημαρχείου Σύρου – Ερμούπολης και στην αίθουσα του 1ου Συστήματος Προσκόπων, στο σούπερ μάρκετ ΒΙΔΑΛΗΣ κατά τις ώρες 11.00 έως 13.00 το μεσημέρι και 5 έως 7 το απόγευμα, ενώ στα σούπερ μάρκετς και στ' άλλα καταστήματα θα υπάρχουν καλάθια με ειδική αναφορά στην Κεφαλονιά. Όσα χρήματα, τρόφιμα και άλλα αγαθά συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν και θα παραδοθούν από την επιτροπή των υποστηρικτών του Τηλεμαραθωνίου, στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς με την ευγενική χορηγία της ΒLUΕSTAR FERRIES και της IONIAN FERRIES.
Χρήματα μπορούν να κατατίθενται στον ειδικό λογαριασμό 469/515131-78 της Εθνικής Τράπεζας στη Σύρο, κατά τις ώρες λειτουργίας της. Με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αγορασθούν προϊόντα για τους σεισμόπληκτους από την τοπική μας αγορά.
Η καρδιά μας χτυπά στην Κεφαλονιά
ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΑΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 Φεβρουαρίου
Ας φανερώσουμε για άλλη μια φορά τη δύναμη της ψυχής μας κι ας δείξουμε στ' αδέλφια μας ότι είμαστε ουσιαστικά δίπλα τους αυτές τις δύσκολες ώρες.
Οι Έλληνες μόνο ενωμένοι κι όταν νοιαστήκαμε ο ένας για τον άλλον κατορθώσαμε όλα μας τα σπουδαία.
******************************        *************************
Ζωντανά από την Σύρο, τηλεμαραθώνιος αλληλεγγύης, για την Κεφαλλονιά, τώρα!

ΠΗΓΗ:http://www.inout.gr/

*************   ************

Η Σύρος και οι Κυκλάδες στο πλευρό της Κεφαλονιάς!

thlemarathonios kefalonia
Συγκινητική είναι για μία ακόμη φορά η ανταπόκριση των συριανών και των κυκλαδιτών, στον 16ο τηλεμαραθώνιο αγάπης και αλληλεγγύης που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Αιγαίο Τηλεόρασης με σκοπό τη συμπαράσταση και ενίσχυση των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς.
Συνδιοργανωτές του τηλεμαραθωνίου είναι Σύλλογος Πελοποννησίων Σύρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποσειδωνίας «Ποσειδών» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλησσά με την υποστήριξη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Περιφέρειας Κυκλάδων.
Σε ζωντανή μετάδοση από την Αιγαίο Τηλεόραση, το ΖΕΥΣ TV και ΜΜΕ της Κεφαλονιάς, ο τηλεμαραθώνιος ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα της Κυριακής με παρουσιαστή και συντονιστή τον Μπάμπη Κουλούρα, ενώ στο τηλεοπτικό πάνελ που εναλλασσόταν συνεχώς συμμετείχε μεγάλος αριθμός εκπροσώπων τοπικών φορέων και συλλόγων, καθώς και ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος και ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου κ. Φραγκίσκος Παπαμανώλης.
Σκοπός του τηλεμαραθωνίου είναι η συγκέντρωση χρημάτων, τροφίμων και αγαθών για την στήριξη των σεισμοπλήκτων της Κεφαλονιάς που δοκιμάζονται από τους ισχυρούς σεισμούς και μετρούν τις πληγές τους.
Εξαιρετικά μεγάλη ήταν η ανταπόκριση συλλογικών, κοινωνικών και παραγωγικών φορέων του νομού, όπως και της τοπικής Εκκλησίας που προσφέρουν χρηματικά ποσά, τρόφιμα και λοιπά είδη τα οποία θεωρούνται πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους, προκειμένου να σταλούν στην Κεφαλονιά και να ανακουφίσουν στο βαθμό του δυνατού τους κατοίκους του νησιού πολλοί εκ των οποίων έχουν μείνει άστεγοι.
Εγκάρδια ευχαριστώ και μηνύματα ευγνωμοσύνης και συγκίνησης εστάλησαν από τις αρχές της Κεφαλονιάς που έκαναν ζωντανή παρέμβαση στον τηλεμαραθώνιο, όπως ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς, εκπρόσωποι φορέων, δημοσιογράφοι και απλοί κάτοικοι. Όλοι τους, εξέφρασαν τη συμπάθεια και την αγάπη τους προς την Σύρο και τις Κυκλάδες, που τις δύσκολες αυτές ώρες στέκονται στο πλευρό τους και δείχνουν έμπρακτα την ανθρωπιά τους.
Ο μαραθώνιος αγάπης και αλληλεγγύης συνεχίζεται μέχρι και την Τετάρτη. Ειδικότερα:
Τα τρόφιμα και τα λοιπά αγαθά θα συγκεντρώνονται από τηΔευτέρα 17/2 έως και την Τετάρτη 19/2 στην αίθουσα του 4ου  Συστήματος  Ναυτοπροσκόπων, στο ισόγειο του Δημαρχείου Σύρου – Ερμούπολης και στην αίθουσα του 1ου Συστήματος Προσκόπων, στο σούπερ μάρκετ ΒΙΔΑΛΗΣ κατά τις ώρες 11.00 έως 13.00 το μεσημέρι και 17.00 έως 19.00 το απόγευμα, ενώ στα σούπερ μάρκετ και στ’ άλλα καταστήματα θα υπάρχουν καλάθια με ειδική αναφορά στην Κεφαλονιά.  
Όσα χρήματα, τρόφιμα και άλλα αγαθά συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν και θα παραδοθούν από την επιτροπή των υποστηρικτών του Τηλεμαραθωνίου, στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς με την ευγενική χορηγία της ΒLUΕ STAR FERRIES και της IONIAN LINES. 
Χρήματα μπορούν να κατατίθενται στον ειδικό λογαριασμό 469/515131-78 της Εθνικής Τράπεζας στη Σύρο, κατά τις ώρες λειτουργίας της. Με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αγορασθούν προϊόντα για τους σεισμόπληκτους από την τοπική μας αγορά.
Ας φανερώσουμε για  άλλη μια φορά τη δύναμη της ψυχής μας κι ας δείξουμε στ’ αδέλφια μας ότι είμαστε ουσιαστικά δίπλα τους  αυτές τις δύσκολες ώρες.
Οι Έλληνες μόνο ενωμένοι κι όταν νοιαστήκαμε ο ένας για τον άλλον κατορθώσαμε όλα μας τα σπουδαία. 

ΠΗΓΗhttp://cyclades24.gr/

****************               *****************

Ξεκίνησε από τη Σύρο μετά τον Τηλεμαραθώνιο της ΑΙΓΑΙΟ Ραδιοτηλεόραση αποστολή βοήθειας στη Κεφαλονιά.


Ξεκίνησε από τη Σύρο μετά τον Τηλεμαραθώνιο της ΑΙΓΑΙΟ Ραδιοτηλεόραση αποστολή βοήθειας στη Κεφαλονιά.
Διπλοφορτωμένο ξεκινάει από τη Σύρο τα χαράματα της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου το φορτηγό  που μεταφέρει στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς τα αγαθά της Συριανής ευαίσθητης ψυχής. Το αποτέλεσμα του Τηλεμαραθωνίου Αλληλεγγύης που διεξήγαγε η Δημοτική ΑΙΓΑΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ της Σύρου, ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών και το δημοτικό γερανοφόρο-φορτηγό όχημα, ΄΄υπέρβαρο΄΄ από τα καλούδια των συναισθημάτων αλληλεγγύης των Συριανών πολιτών, συνοδευόμενο από μέλη της Επιτροπής διεξαγωγής του Τηλεμαραθωνίου, θα φθάσει στην Κεφαλονιά τη Δευτέρα, γύρω στις 8 το βράδυ, ενώ η παράδοση θα γίνει τυπικά την Τρίτη το πρωί στις 11.00 στο Δημαρχείο της Κεφαλονιάς παρουσία του Δημάρχου κ. Αλέξανδρου Παρίση. Αμέσως μετά θα μεταβεί στο Ληξούρι όπου όλα τα είδη θα τα παραλάβει η αρμόδια Επιτροπή του Δήμου η οποία θα τα διανείμει στους σεισμόπληκτους σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Όλα τα είδη του Τηλεμαραθωνίου αγοράστηκαν από τους πολίτες και την Επιτροπή από τη Συριανή τοπική αγορά και ήταν αυτά που μας υπέδειξαν από την Κεφαλονιά ότι είναι, στην παρούσα συγκυρία, απαραίτητα.
Το φορτηγό του Δήμου και η Επιτροπή ταξιδεύουν προς και από την Κεφαλονιά με δωρεάν χορηγία της ΒLUESTAR FERRIES, της IONIAN FERRIES και της KEFALONIAN LINES.
To Δημοτικό Συμβούλιο Σύρου-Ερμούπολης κατά τη συνεδρίασή του της Παρασκευής 21-2-2014 απεφάσισε και ψήφισε ομόφωνα τη χρησιμοποίηση του Δημοτικού φορτηγού για τη μεταφορά των ειδών του Τηλεμαραθωνίου στην Κεφαλονιά, με εθελοντή οδηγό τον υπάλληλο του Δήμου κ. Αντώνιο Σιγάλα.
Το φορτηγό και το αυτοκίνητο της Επιτροπής θα διασχίσουν τη διαδρομή με αυτοκόλλητες σημάνσεις που γράφουν  ‘’ΣΥΡΟΣ- ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ- Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ’’ και είναι, καθώς και η αφίσα του Τηλεμαραθωνίου, δωρεάν του SYROS TODAY.
Να θυμηθούμε ότι ο Τηλεμαραθώνιος της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΑΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΌΡΑΣΗΣ διεξήχθη με την υποστήριξη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Περιφέρειας Κυκλάδων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας Σύρου, του Συλλόγου Πελοποννησίων Σύρου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλησσά Σύρου. Το συντονισμό και την παρουσίαση  είχε ο Μπάμπης Κουλούρας.
************************    *****************

Από τη Σύρο με αγάπη! Κατέφθασε στη Κεφαλονιά η αποστολή αλληλεγγύης(Φώτο+vid)


fortigo gia kefalonia
Η αποστολή του τηλεμαραθωνίου αλληλεγγύης για την Κεφαλονιά έφτασε στο μαγευτικό νησί του Ιονίου πελάγους, μεταφέροντας το φορτίο ευαισθησίας των συριανών που η καρδιά τους χτύπησε για την Κεφαλονιά.Στις 11 το πρωί της Τρίτης 25/2/14 την αντιπροσωπία της επιτροπής υποδέχθηκε επίσημα στο δημαρχείο της Κεφαλονιάς η ίδιος ο δήμαρχος κος Αλέξανδρος Παρίσης με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και τους αντιδημάρχους. Μπροστά από όλα τα μέσα ενημέρωσης της Κεφαλονιάς ο δήμαρχος εξέφρασε την ευαρέσκειά του αλλά και τις ευχαριστίες όλων των κεφαλλονιτών για τη γενναιοδωρία και αγάπη που έδειξαν οι συριανοί.
Ο Μπάμπης Κουλούρας και ο Γιάννης Καλοφωλιάς ευχαρίστησαν τους δημοτικούς άρχοντες αλλά και τα μέσα ενημέρωσης για τη θερμή τους υποδοχή και είπαν  ότι οι συριανοί έκαναν απλά το χρέος τους απέναντι στην τραγωδία που ζει όλες αυτές τις μέρες η Κεφαλονιά. Η γραμματέας του δήμου , παριανής καταγωγής, κα Κυριακή Νικολαίδη, προσέφερε στον Μπάμπη Κουλούρα μια εικόνα του Αγ, Γερασίμου ως ένα αντίδωρο ευγνωμοσύνης των κεφαλλονιτών.
Αμέσως μετά από αυτή την τελετή η αποστολή του τηλεμαραθωνίου της ΑΙΓΑΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ με το φορτηγό του δήμου γεμάτο από τα δώρα των συριανών, επιβιβάστηκε σε ferryboatκαι πέρασε απέναντι στο Ληξούρι  το οποίο υπέστη τις μεγάλες καταστροφές. Στο κέντρο υποδοχής της βοήθειας για του σεισμοπλήκτους το φορτηγό του δήμου Σύρου – Ερμούπολης παρέδωσε το πολύτιμο φορτίο για να ανακουφίσει κι αυτό κάποιες από τις πολλές ανάγκες των σεισμοπλήκτων. Εκεί μοιράστηκαν ακόμη και τα συριανά λουκουμάκια, προσφορά τη βιοτεχνίας λουκουμιών «ΚΟΡΡΕΣ», που γλύκαναν τις στιγμές των παρευρισκομένων Κεφαλλονιτών.
Τα μέλη της συριανής επιτροπής έζησαν ανεπανάληπτες στιγμές από τις εκδηλώσεις χαράς και ευγνωμοσύνης των απλών κατοίκων της Κεφαλονιάς που γνώριζαν για τον τηλεμαραθώνιο. Αποκορύφωση αυτής της συγκίνησης υπήρξε η στιγμή που φύτεψαν μια ρίζα ελιάς από τη Σύρο στη γη της Κεφαλονιάς και άδειασαν το μπουκάλι με το θαλασσινό νερό από τη Σύρο και το Αιγαίο στη θάλασσα του Ιονίου στο Ληξούρι. Η επιτροπή επισκέφθηκε κτίρια και τόπους καταστροφής των σεισμών και δάκρυσε μπροστά στην οδυνηρή πραγματικότητα και στον αφανισμό που ζει κυρίως η περιοχή του Ληξουρίου.
Την αποστολή συναποτελούσε ο εθελοντής οδηγός του δήμου Αντώνης Σιγάλας που βοήθησε καθοριστικά στην επιτυχή διεκπεραίωση αυτού του ωραίου χρέους και ο συριανός δημοσιογράφος Σταμάτης Καλυμιώτης, διαχειριστής του ειδησεογραφικού siteSYROSNEWS και αρθρογράφος στην κυριακάτικη εφημερίδα «ΤΟ ΧΩΝΙ». Σημαντική στιγμή επίσης για την αποστολή υπήρξε εκείνη κατά την οποία έδωσε συνέντευξη για το δελτίο ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης που θα μεταδοθεί σήμερα και αύριο.
Την συριανή αντιπροσωπεία στην Κεφαλονιά «σκλάβωσαν» με την υπέροχη φιλοξενία τους ο σύλλογος ξενοδόχων Κεφαλλονιάς και ο πρόεδρός του Σπύρος Γαλιατσάτος, ο πρόεδρος επισιτισμού Χρήστος Καμπανός, το μέλος του ΔΣ του επιμελητηριακού Ομίλου επιτροπής ανάπτυξης των ελληνικών νησιών Ανδρέας Παντελιός και ο δημοτικός σύμβουλος υπεύθυνος για τη βοήθεια προς τους σεισμοπλήκτους Διονύσης Κοκκόσης. Η αποστολή θα επιστρέψει στη Σύρο το βράδυ της Τετάρτης. 

ΠΗΓΗ:http://cyclades24.gr/

Παρακάτω δηλώσεις του κ. Μπάμπη Κουλούρα και του κ. Γιάννη Καλοφωλιά


Εικόνες από την παράδοση της προσφοράς στην Κεφαλονιά
DSC 0001DSC 0002DSC 0003DSC 0004DSC 0008DSC 0010DSC 0030DSC 0032DSC 0039DSC 0040DSC 0043DSC 0046DSC 0055DSC 0056DSC 0059DSC 0061DSC 0063DSC 0064DSC 0066DSC 0069DSC 0070DSC 0071DSC 0072DSC 0076DSC 0080DSC 0083DSC 0085DSC 0086DSC 0088DSC 0129DSC 0139DSC 0148DSC 0149DSC 0151
inkefalonia.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pretty nice blog, following :)

Ανώνυμος είπε...

Wonderful work! That is the kind of info that are supposed to be shared around the internet.
Shame on the seek engines for not positioning this
publish higher! Come on over and talk over with my site .
Thanks =)

my weblog mermaid wedding dresses