Άγγελέ μου, Φύλακά μου, Σκέπος κ Βοήθειά μου με το θάρρος σε φωνάζω κ Προστάτη μου σε κράζω: Φώτισέ με,Φύλαξέ με Ισχυρά Προστάτεψέ με!(πρωινή προσευχη)

Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ....



Κυριακή 8 Απριλίου 2012

HAPPY BIRTHDAY TO ME,ΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ Κ TΟΥΡΤΑ ΝUTELLA!!


                      ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!!

Δοκιμάζω αρκετό καιρό  τις συνταγές των διαδικτυακών μου φιλενάδων...ήρθε λοιπόν  η ώρα να σας τις παρουσιάσω λίγες λίγες...κ θα ξεκινήσω απ την αγαπημένη Κική http://tantekiki.blogspot.com/
και την τούρτα της με γέμιση nutella και καραμελωμένα φουντούκια!...εγώ έκανα μια μικρή παραλλαγή κ αντί φουντούκια τη διακόσμησα με φράουλες!

Κόλλησαν και τα γενέθλιά μου κ έτσι της έδωσα το σχήμα καρδιάς μια που εσωτερικά παραμένω ακόμα παιδί...ρομαντική...ευαίσθητη χωρίς να μ ενοχλεί ότι έκλεισα τα 40! Έσβησα και τα κεράκια μου Ναι!Όλα τα χρόνια τα σβήνω...για μένα πάντα αυτή η μέρα είναι μέρα αυτοκριτικής...αυτοεκτίμησης...για τα χρόνια που πέρασαν  τι έχω καταφέρει...και τι όχι... τι μπόρεσα ή δεν μπόρεσα να κάνω ή να πω... και  οργάνωσης στο μυαλό μου των επόμενων χρόνων πάνω στο  τι θέλω να κάνω και να πετύχω στη ζωή μου από δω και πέρα...!!!

Είναι λίγο κ το πνεύμα των ημερών με τα Πάθη του Χριστού μας...που με κάνει κ σκέφτομαι πάρα πολλά...και αναθεωρώ πολλές απόψεις μου σχετικά με τη ζωή κ το χαρακτήρα μου...

Βέβαια  κάθε χρόνο που αφήνω πίσω τον σκέφτομαι κ με κάνει να νιώθω πιο ώριμη...πιο έμπειρη...και πιο σίγουρη για τον εαυτό μου μέσα από τις εμπειρίες που είχα μέχρι τώρα καλές ή κακές και μου έμαθαν πολλά για τη ζωή και τους ανθρώπους....!!!

ΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ Τ' ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΙΠΕ  ΑΠ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ!!

Αρκετά όμως φλυαρώ πάλι...απολαύστε τη συνταγή της συνταξιδιώτισσας μου παρέα με το κλασσικό τραγουδάκι!

Η ΤΟΥΡΤΑ ΜΟΥ!!!

ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ  ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΣΑΣ!

Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!!
ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΥΧΗ...;; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ!!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙ ΜΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ!!



                                           ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΩ
                                               ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΓΙΟΡΤΑΣΩ!

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ


                                                       ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

                                                     ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!