Άγγελέ μου, Φύλακά μου, Σκέπος κ Βοήθειά μου με το θάρρος σε φωνάζω κ Προστάτη μου σε κράζω: Φώτισέ με,Φύλαξέ με Ισχυρά Προστάτεψέ με!(πρωινή προσευχη)

Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ....



Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013


Η αγάπη άργησε 53 χρόνια!


Μία ερωτική επιστολή ''χάθηκε'' στα ράφια του ταχυδρομείου της Πενσυλβάνια για πάνω από μισό αιώνα

Ένα γράμμα που εξέφραζε την αιώνια αγάπη μίας κοπέλας σε ένα φοιτητή του πανεπιστημίου των ΗΠΑ, στην πολιτεία της Πενσυλβάνια, καθυστέρησε να παραδοθεί 53 ολόκληρα χρόνια.
Η επιστολή γράφτηκε το 1958 και περιμένει ακόμα στο ταχυδρομείο του πανεπιστημίου, τον παραλήπτη του. Οι υπάλληλοι, με ''ελαφρά'' καθυστέρηση, σκέφτηκαν να αναζητήσουν τον Clark Moore, τον αποδέκτη, ο οποίος τώρα θα είναι 70 ετών και ζει σε άλλη πολιτεία.
Η επιστολή στάλθηκε από το Pittsburgh και η σφραγίδα του ταχυδρομείου είχε ακριβή ημερομηνία 20 Φεβρουαρίου 1958. ''Κανείς εδώ δεν είχε ιδέα γιατί καθυστέρησε'' δήλωσε η Christine Kindl, εκπρόσωπος της σχολής.
Περιελάμβανε μία διεύθυνση επιστροφής, αλλά οι υπόλοιπες πληροφορίες ήταν ελάχιστες σχετικά με τα στοιχεία του αποστολέα. Το μόνο που ανέφερε ήταν '' Με αγάπη για πάντα, Vonnie''.
''Ήταν σύνηθες φαινόμενο για την εποχή, να γράφουν τα κορίτσια γράμματα στα αγόρια τους, τα οποία ήταν μακριά στο κολέγιο'' αναφέρει η Kindl.
Το συγκεκριμένο γράμμα τελειώνει με τη φράση ''Ακόμα μου λείπεις και θα σε αγαπώ για πάντα. Περιμένω απάντησή σου σύντομα''.
Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε η αποστολέας, αφού το γράμμα δεν παραδόθηκε ποτέ στον αγαπημένο της. Τώρα το πανεπιστήμιο ελπίζει να φέρει σε πέρας, αυτό που άφησε ανολοκλήρωτο για 53 χρόνια και αναζητά τα πιθανά ίχνη του Moore.

ΠΗΓΗ:http://www.piperies.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: