Άγγελέ μου, Φύλακά μου, Σκέπος κ Βοήθειά μου με το θάρρος σε φωνάζω κ Προστάτη μου σε κράζω: Φώτισέ με,Φύλαξέ με Ισχυρά Προστάτεψέ με!(πρωινή προσευχη)

Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ....



Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013


Το πρόγραμμα του Συριανού Καρναβαλιού





syriano karnavali 2

Το πρόγραμμα του Συριανού Καρναβαλιού παρουσίασε ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Σύρου,Γιάννης Κεράνης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ. Όπως έχει γραφτεί και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, οι φετινές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 16 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν στις 19 του ίδιου μήνα.

Αξιοσημείωτο είναι  η συνεργασία για πρώτη φορά ανάμεσα στη Τερψιχόρη ,τον Εμπορικού Συλλόγο, την Τουριστική Επιτροπή, τον Ο.Π.Α.Σ και διάφορων επιχειρηματιών που μπαίνουν μπροστά σε προτάσεις και ιδέες που θα βοηθήσουν την Τουριστική προβολή της Σύρου. Όπως ανέφεραν οι επιχειρηματίες ,μόνο ενωμένοι θα πάμε μπροστά σαν νησί σε αυτές τις δύσκολες εποχές ξεκινώντας από το Συριανό Καρνναβάλι.
Ήδη 7 διαγωνισμοί με δώρο ένα ταξίδι με προορισμό την Σύρο τρέχουν σε τοπικά site,Αθήναικά Ραδιόφωνα και τηλεοπτικές εκπομπές που σκοπό θα έχουν την διαφήμηση του Καρναβαλιού.

Το ξεκίνημα θα γίνει με το Σάββατο 16/3 όπου στις 20:30 θα ξεκινήσει το Καρναβάλι της Άνω Σύρου στα σοκάκια του οικισμού, το οποίο θα παρουσιάσουν ο Μπάμπης Κουλούρας και ο Γιώργος Ρούσσος.
Την ίδια ημέρα, στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Απόλλων εκδήλωση με αποκριάτικα χορευτικά στην οποία θα λάβουν μέρος πολιτιστικοί φορείς από διάφορες περιοχές της χώρας που θα συμμετέχουν στο φετινό καρναβάλι.karnabali sinantisi me foreis
Την Κυριακή 17 Μαρτίου, από νωρίς το απόγευμα θα ξεκινήσει η παρέλαση των καρναβαλιστών στους δρόμους τηςΕρμούπολης, ενώ στη συνέχεια θα γίνει η απονομή των νικητών στην Πλατεία Μιαούλη. Το Καρναβάλι της Ερμούπολης θα παρουσιάσει ο Σάββας Μπούμπουρας.
Η ομάδα που θα κατακτήσει το 1ο βραβείοθα κερδίσει 400 ευρώ, το 2ο βραβείο 300 ευρώ και το 3ο βραβείο 200 ευρώ. Όπως έκανε γνωστό ο κ. Κεράνης, μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 13 ομάδες και μέχρι την ημέρα του Καρναβαλιού υπολογίζεται ότι θα έχουν γίνει 17 με 18, ενώ συνολικά θα λάβουν μέρος περίπου 1000 καρναβαλιστές, αριθμός ρεκόρ για τα δεδομένα της Σύρου.
Την Καθαρή Δευτέρα 18 Μαρτίου σε διάφορες περιοχές της Σύρου, στα χωριά, θα πραγματοποιηθούν τα παραδοσιακά κούλουμα με πρωτοβουλία και τοπικών συλλόγων.
Τέλος, την Τρίτη 19 Μαρτίου το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην Άνω Σύρο με χορευτικά, στα οποία θα συμμετέχει το ΚΑΠΗ και άλλοι Σύλλογοι, θα υπάρχει ζωντανή μουσική, ενώ τα καταστήματα του οικισμού θα είναι ανοιχτά για να υποδεχθούν τον κόσμο.
Ο κ. Κεράνης, γνωστοποίησε επίσης ότι την προσεχή Παρασκευή 8 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί event διαφημιστικής προβολής(3000 flyer) για το Συριανό Καρναβάλι στο κέντρο της Αθήνας. Φέτος, έχει επιλεγεί η Βαρβάκειος Αγορά και το Μοναστηράκι, όπου αντιπροσωπεία από την Σύρο, μαζί με τον Σουρή, θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν την περσινή επιτυχημένη καμπάνια.

πηγη: http://cyclades24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: