ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ...ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΟΡΤΗ...
ΑΛΛΑ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ!!
ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΑΞΙ...
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΙΚΑ ΜΟΥ!
ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ Κ ΤΑ ΕΦΕΡΕ Η ΜΟΙΡΑ ΕΤΣΙ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ!
ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!
Η ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΑΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ "ΑΝΤΙΚΕΣ" ΠΙΑ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ "ΠΙΑΤΣΑ" ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΑΟΥΛΗ
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ "HOLDEN" ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ...ΣΤΑ 18 ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΟΔΗΓΩ
ΜΕ ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.....
ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΡΑ...ΑΛΛΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΜΑΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΞΙΑ!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!!!!
ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ!!
ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΣΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ
ΠΗΓΑ Κ ΑΠΟ ΕΝΑ......ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ Κ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ!
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ
ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ "ΜΩΣΑΙΚΟΥ"
....ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ!!!!!!!
ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΠΤΙ ΜΠΕΡ
ΓΙΑ 6-8 ΑΤΟΜΑ
ΥΛΙΚΑ:
1+1/2 πακέτα Πτι-Μπερ Παπαδοπούλου
1 φλυτζάνι αγελαδινό βούτυρο
225 gr σοκολάτα κουβερτούρα
1+1/4 φλυτζάνι ζάχαρη άχνη
3 κουταλιές σούπας νερό
2 αυγά κ 3 κρόκοι αυγών
2 κουταλιές σούπας ρούμι ή κονιάκ
1 φλυτζάνι αμύγδαλα καβουρντισμένα
1.Σ ένα μπαιν-μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο
2. Σ ένα βαθύ μπωλ χτυπάμε τα αυγά τους κρόκους και τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να φουσκώσει
και να ασπρίσει. Προσθέτουμε το κακάο, το νερό και το ρούμι.
3.Ρίχνουμε το μείγμα της σοκολάτας-βουτύρου, το οποίο έχουμε αφήσει να κρυώσει λίγο,στο μείγμα των αυγών-ζάχαρης και ανακατεύουμε καλά.
5.Ρίχνουμε το μείγμα σε μια φόρμα ή σ ένα μεγάλο μπωλ, αφού πρώτα το καλύπτουμε με λαδόκολα για να μην κολλήσει το γλυκό και το αφήνουμε στο ψυγείο για 3,5 περίπου ώρες για να κρυώσει καλά ή στην κατάψυξη για λιγότερη ώρα
6.Κόβουμε και σερβίρουμε σε κομμάτια.Εάν θέλουμε προσθέτουμε και παγωτό.
7.Τοποθετούμε το γλυκό σε πιατέλα, γαρνίρουμε με ξύσμα κουβερτούρας και λευκής σοκολάτας και εάν θέλουμε με σιρόπι σοκολάτας,ή με ότι άλλο θέλουμε εμείς.
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 25' + 3,5 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟ!!