Άγγελέ μου, Φύλακά μου, Σκέπος κ Βοήθειά μου με το θάρρος σε φωνάζω κ Προστάτη μου σε κράζω: Φώτισέ με,Φύλαξέ με Ισχυρά Προστάτεψέ με!(πρωινή προσευχη)

Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ....



Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Κ ΤΑ ΕΛΙΞΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ!! (ΜΕΡΟΣ 2)


ΔΕΥΤΕΡΑ: Η ημέρα της τρυφερής "θηλυκής"Σελήνης, ζητάει επίμονα ένα αφέψημα γλυκόριζας,πλούσιο σε αφροδισιακά οιστρογόνα και σακχαρόζη, που ανεβάζει την ενέργεια όσο και το ginseng.Αν θέλουμε, δε, επιπλέον λάμψη και αισθησιασμό προσθέτουμε λίγο μέλι και γάλα.
Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ: Ριζότο  με τρούφα, αυτό το πολύτιμο αρωματικό μανιτάρι, που από την αρχαιότητα θεωρείται θαυματουργό αφροδισιακό.Συνοδεύουμε το δείπνο με ένα δροσερό τσάι λουϊζας, που τονίζει το ρομαντισμό.Αν μάλιστα υπάρχουν φρέσκα φύλλα διαθέσιμα, οι γυναίκες μπορούν να τα τρίψουν στα δάχτυλά τους και να χαϊδέψουν το ταίρι τους...για να σκλαβώσουν την καρδιά του...Οι παλιοί βοτανολόγοι εγγυώνται το αποτέλεσμα!

ΤΡΙΤΗ: Ημέρα του ορμητικού και σέξι Άρη, απόλυτα...αρσενική!φτιάξτε για...την όρεξη μια σάλτσα πέστο με μπόλικο  βασιλικό, το γευστικό αρωματικό που τονώνει το νευρικό σύστημα και τη λειτουργία των επινεφριδίων-υπεύθυνα για την παραγωγή αδρεναλίνης-,ενώ παράλληλα, μειώνει την κόπωση, τη νευρικότητα και το άγχος.
Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ: Φιλέ μινιόν με σκόρδο και κάρδαμο ένα αφροδισιακό γνωστό από τον καιρό των Φαραώ, με γλυκό άρωμα και υπέροχη γεύση.Για λίγο έξτρα αισθησιασμό, χρησιμοποιήστε ένα παλιό μυστικό:μόνο 3-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο στο ξέβγαλμα του ντους θα αυξήσει εντυπωσιακά το σεξαπίλ σας!


ΤΕΤΑΡΤΗ: Είναι η μέρα του πανέξυπνου,αλλά ερωτικά...ουδέτερου Ερμή.Για την αρχή δοκιμάστε μαραθοκεφτέδες με μπόλικο φρέσκο κρεμμυδάκι και λεπτοκομμένα κάσιους, που εκτός από πλούσια σε ψευδάργυρο, είναι όλα τους εξαιρετικά αφροδισιακά!
Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ: Φρέσκος σολομός, μαριναρισμένος και ψημένος με γλυκάνισο, γνωστό αφροδισιακό της Ανατολής, μοναδικό για να αυτοσυγκρατούνται οι άνδρες και να απολαμβάνουν οι γυναίκες, μιας και οι οπαδοί της Τάντρα γιόγκα πιστεύουν πως τονώνει την ερωτική ικανότητα και αντοχή!Μόνο προσέξτε να μην το παρακάνετε γιατί σε μεγάλες ποσότητες ανεβάζει την πίεση!!

ΠΕΜΠΤΗ:  Η μέρα της γιορτής είναι  του Δία! Μουλιάστε φρέσκο ή αποξηραμένο φασκόμηλο μέσα σε 2 ποτήρια βιολογικό κρασί, το οποίο προκαλεί ευφορία και μειώνει το άγχος.Αν δε,δοκιμάσετε ένα μασάζ με 6-8 σταγόνες έλαιο φασκόμηλου μέσα σε 30ml αμυγδαλέλαιου, θα ξυπνήσετε το πεσμένο  σας ερωτικό ενδιαφέρον!
Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ: Το βράδυ, μετά το δείπνο είναι ώρα για μια κούπα ζεστή σοκολάτα, αρωματισμένη με φύλλα μέντας και ψιλοκοπανισμένους σπόρους κάρδαμου. Εκτός το θεϊκό του άρωμα και την υπέροχη γεύση που συνδυάζεται έξοχα με το κακάο, εγγυάται το ερωτικό ξεσήκωμα!!






ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Είναι η μέρα της Αφροδίτης και γι αυτό ζητάει ένα τσάϊ με το αγαπημένο της κόλιαντρο, γνωστό αρωματικό και ερωτικό διεγερτικό.Λίγοι κόκκοι μέσα σε βιολογικό κρασί είναι αρκετοί για να... απογειωθείτε παρέα με το ταίρι σας!!









Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ:Πριν το αφροδισιακό με στρείδια δείπνο, σερβίρουμε ένα Μοχίτο με ολόφρεσκα φύλλα αισθησιακού δυόσμου.Απλώς λιώνουμε μ ένα μακρύ κουταλάκι 8-10 φύλλα από αυτό το υπέροχο μυρωδικό μαζί με 1 κουταλάκι μαύρη ζάχαρη μέσα σ ένα ποτήρι σωλήνα
 σωλήνα.Προσθέτουμε χυμό μισού λάϊμ και συμπληρώνουμε το ποτό μας με σόδα.Σουρώνουμε και στολίζουμε με 1 κλωναράκι δυόσμου και 1 ροδέλα μοσχολέμονου: απλά υπέροχο και...ξεσηκωτικό!!

ΠΗΓΗ: 7 ΜΕΡΕΣ ΤV από τη Μαρίνα Στεφανίδου


                       ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ 
        ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ! ΕΥΔΙΑΘΕΤΗ! ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΗ!            
                  ΤΡΥΦΕΡΗ! ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ! ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!