Άγγελέ μου, Φύλακά μου, Σκέπος κ Βοήθειά μου με το θάρρος σε φωνάζω κ Προστάτη μου σε κράζω: Φώτισέ με,Φύλαξέ με Ισχυρά Προστάτεψέ με!(πρωινή προσευχη)

Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ....



Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ


 ΔΙΔΥΜΟΙ 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου


                                                            
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Οι Δίδυμοι είναι το τρίτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι ζώδιο του αέρα με κυβερνήτη τον Ερμή. Οι Δίδυμοι θεωρούνται από τους πιο έξυπνους ανθρώπους του ζωδιακού κύκλου. Πολλές φορές γίνονται υπερβολικά σταθεροί στις απόψεις τους, ή πεισματάρηδες. Σκέπτονται αναλύουν και κριτικάρουν αρκετά, ενώ εκφράζονται περισσότερο με πράξεις πάρα με αισθήματα και ενέργειες. Αποφασίζουν δύσκολα για κάτι και ως συνήθως είναι εργένηδες. Ασχολούνται με πολλά πράγματα συγχρόνως ενώ δραστηριοποιούνται στο διάβασμα και τη συνομιλία. Η επικοινωνία, το γράψιμο, το ιντερνέτ και τα ταξίδια είναι μερικά από τα ενδιαφέροντα τους. Ένας Δίδυμος με καλή οργάνωση και αυτοπειθαρχία μπορεί να πετύχει τα πάντα στη ζωή του.
Επαγγέλματα που ταιριάζουν στους Διδύμους είναι: Σκηνοθέτες, καλλιτέχνες, χορευτές, δημοσιογράφοι, συγγραφείς, πωλητές, πολιτικοί.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ    ΙΟΥΝΙΟΣ
Θέματα από το παρελθόν που σχετίζονται με το επάγγελμά σας θα ξεκαθαρίσουν οριστικά στο τέλος του τρέχοντος έτους. Η οικονομική σας κατάσταση θα αρχίσει να ανακάμπτει, με σημείο εκκίνησης την νέα γενέθλια χρονιά σας. Ο μήνας Ιούνιος ξεκινά με χαρούμενες και ευχάριστες καταστάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον και με σχέσεις που θα έχουν διάρκεια και θα είναι προς όφελός σας. Εκείνοι που δεν είναι παντρεμένοι μπορούν να βρουν το νέο σύντροφο τους και οι ήδη παντρεμένοι θα απολαύσουν την αρμονία στην οικογενειακή τους ζωή καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Επαγγελματικά
Αυτή η χρονιά θα αποδειχθεί ευεργετική για όλους εκείνους που γεννήθηκαν κάτω από την επιρροή των Διδύμων. Η διέλευση του Κρόνου μέσα από τον 4ο οίκο σας μέχρι τον Νοέμβριο του 2011 ενδέχεται να είναι δυσμενής για τον επαγγελματικό σας τομέα. Θα έχετε πολλές απογοητεύσεις έως και τα μέσα Ιουλίου στο χώρο εργασίας, ιδίως με τους συναδέλφους και προϊσταμένους, λόγω της αρνητικής στάσης τους απέναντι σας. Οι περισσότεροι του ζωδίου θα έχετε έως και τα μέσα Σεπτεμβρίου μια αλλαγή στην εργασία ή μεταφορά του εργασιακού χώρου ή ακόμη και μια αλλαγή του τόπου εργασίας.

Η αλλαγή μπορεί να συμβεί από μια δύσκολη κατάσταση στη ζωή. Με το ξεκίνημα του Δία στον 11ο οίκο σας, που ξεκίνησε από το Μάιο του 2011, θα υπάρξει μια καλή στιγμή στην επαγγελματική σας ζωή. Μετά το ξεκίνημα του Ιουνίου και τα δύο ζευγάρια των εκλείψεων, θα υπάρξουν προαγωγές και ανοδική πορεία στην καριέρα σας. Οι επιχειρηματίες θα έχετε πολλά νέα σχέδια στο συρτάρι. Τα οικονομικά σας επίσης θα είναι καλύτερα από τις 20 Ιουνίου και μετά. Θα υπάρξουν οφέλη μέσα από πολλές απρόσμενες πηγές. Όσοι έχετε να εισπράξετε οφειλές, θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια προς το τέλος του έτους.

Η μετακίνηση του Κρόνου θα προκαλεί μικροεμπόδια όλο το χρόνο λόγω της επιρροής του μέσα από τον 4ο οίκο. Εκείνοι που εργάζονται σε υπηρεσίες, θα συνεχίσετε να ανησυχείτε για τη σχέση σας με τους προϊσταμένους. Το ξεκαθάρισμα συμφωνιών και ιδιοκτησίας θα πάρει πολύ χρόνο και θα σας προκαλεί μεγάλη απογοήτευση. Ενδεχομένως να μην υπάρξει ειρήνη ατμόσφαιρα στο χώρο εργασίας σας, μια και θα προκύπτουν ξαφνικά  ζητήματα που θα σας δυσκολεύουν. Θα υπάρξει όμως πολύ αρμονικό κλίμα σε όλες τις σχέσεις σας στη κοινωνική ζωή. Από τις18 Ιουνίου και μετά θα υπάρξουν θετικότερές εξελίξεις στον τομέα της επαγγελματικής ζωής.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ:
ΕΡΜΗΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ:
3ος ΟΙΚΟΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ:
ΑΕΡΑΣ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ:
ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ:
ΔΟΝΤΙΑ-ΟΣΤΑ-ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ – ΧΕΡΙΑ
ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ- ΩΜΟΙ
ΝΕΥΡΑ- ΓΛΩΣΣΑ- ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ:
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΧΡΩΜΑ:
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ:
ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ –ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΕΛΑΤΤΩΜΑ:
ΦΙΛΑΥΤΙΑ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ:
ΤΡΕΛΟΣ, ΕΡΗΜΙΤΗΣ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ:
ΑΧΑΤΗΣ – ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΣ- ΚΙΤΡΙΝΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ  ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ:
ΡΑΦΑΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ:
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Αγάπη-Οικογενειακή -Κοινωνική ζωή
Ο Κρόνος που κινείται στον 4ο Οίκο σας  και ο Πλανητικός συνδυασμός μέσα από τον 1ο και 7ο Οίκο θα προκαλέσει πολλές δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σας. Ενδέχεται να αλλάξετε σπίτι και όλο το χρόνο να χρειαστεί να μείνετε μακριά από την οικογένειά σας. Σχέσεις με πρόσωπα μπορούν να σας δυσκολέψουν. Για τους παντρεμένους, αυτό το έτος πρόκειται να είναι μια δύσκολη χρονιά, ειδικά έως και τα μέσα Ιουλίου.  Εκείνοι που είναι εκτός γάμου, μπορεί να βρείτε εμπόδια ως τα μέσα του 2011 σε θέματα συμφιλίωσης με το σύντροφο σας.
Οι σχέσεις με τους γονείς σας και τα άλλα μέλη της οικογένειας σας δεν θα πάνε όπως θα θέλατε. Στην προσωπική σας ζωή ενδεχομένως να συνδεθείτε με ανθρώπους κατώτερου ήθους ή να μάθετε για να παρασκηνιακές καταστάσεις. Προσέξτε ιδιαίτερα τα λεγόμενα και τις κινήσεις σας, γιατί το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί σε πράξεις, που σαν αποτέλεσμα θα έχουν να ξεπέσετε στα μάτια των άλλων…
Εκπαίδευση και Ταξίδια
Καθ 'όλη την διάρκεια του έτους μπορεί να υπάρχουν πολλά εμπόδια για τους φοιτητές που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων. Οι μαθητές θα αντιμετωπίσετε τεμπελιά και έλλειψη συγκέντρωσης σε μελέτες. Μπορεί να είναι δύσκολο να αποδώσετε καλά σε εξετάσεις και μαθήματα. Η θετική διέλευση του Δία μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλα αυτά τα ζητήματα, αν αφοσιωθείτε σε σκληρό διάβασμα. Αυτοί που σχεδιάζετε να μεταβείτε στο εξωτερικό για εξεύρεση εργασίας, μπορεί να βρείτε εργασία από τις 20 Ιουνίου και μετά. Θα υπάρξουν πολλές καθυστερήσεις που θα συναντήσετε στο δρόμο σας και θα σας προκαλούν κακοκεφιά και απογοήτευση.
Υγεία
Η χρονιά δεν προβλέπεται να φέρει κανένα είδους σοβαρό θέμα με την υγεία σας. Αλλά οι πλανητικές επιρροές καθ όλο το γενέθλιο έτος σας δεν συντελούν στο να απολαύσετε την καλή σας υγεία. Ενδεχομένως να υπάρξουν μικρά ζητήματα υγείας με ιώσεις και ασήμαντα περιστατικά.
Θέματα από το παρελθόν που σχετίζονται με το επάγγελμά σας θα ξεκαθαρίσουν οριστικά στο τέλος του τρέχοντος έτους. Η οικονομική σας άνοδος θα ξεκινήσει να ανακάμπτει αρκετά με τα καινούργια σας γενέθλια. Ο μήνας Ιούνιος ξεκινά με χαρούμενες και ευχάριστες καταστάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον και σε σχέσεις που θα έχουν διάρκεια και θα είναι για καλό. Εκείνοι που δεν είναι παντρεμένοι μπορούν να βρουν το νέο σύντροφο τους και οι ήδη παντρεμένοι θα έχουν καλή αρμονία στην οικογενειακή τους ζωή τους καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΔΙΔΥΜΟΙ
Marilyn Monroe, Joan Collins, Brooke Shields, Isabella Rossellini, Naomi Campbell, Laurie Anderson, Kylie Minogue, Kathleen Turner, Helena Bonham-Carter, Juliette Lewis, Angelina Jolie, Elizabeth Harley, Nicole Kidman, Kristin Scott-Thomas, Ράνια Θρασκιά
ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ
John F. Kennedy, Che Guevara,  Bob Dylan, Paul McCartney, Clint Eastwood, Johnny Depp, Liam Nison, Mike Myers, Joseph Fiennes,  Lenny Kravits, Prince, Boy George, Γιώργος Μαρίνος, Τάκης Ζαχαράτος, Γιώργος Παπανδρέου, Ανδρέας Μικρούτσικος, Κλέων Γρηγοριάδης, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντώνης Ρέμος, Κώστας Κεντέρης.
Σχέσεις Διδύμου με τα άλλα ζώδια του Ζωδιακού κύκλου:
Δίδυμος με Κριό: Σχέση αρμονική, αλληλοκατανόησης, με καλή οργάνωση και μεθοδικότητα.
Δίδυμος με Ταύρο: Σχέση όχι και τόσο αρμονική. Επιπολαιότητα και αστάθεια από την πλευρά του Διδύμου.
Δίδυμος με Δίδυμο: Σχέση αρμονική με καλή επικοινωνία και έξυπνες ιδέες.
Δίδυμος με Καρκίνο: Σχέση όχι και τόσο αρμονική. Αποκλειστικότητα και συναισθηματική καταπίεση από την πλευρά του Καρκίνου.
Δίδυμος με Λέων: Σχέση αρμονική με αλληλοκατανόηση.
Δίδυμος με Παρθένο: Σχέση αρμονική με πρακτικότητα και επικοινωνία.
Δίδυμος με Ζυγό: Σχέση αρμονική με μεθοδικότητα και ηρεμία.
Δίδυμος με Σκορπιό: Σχέση όχι και τόσο αρμονική με ερωτικό πάθος και κτητικότατα από την πλευρά του Σκορπιού.
Δίδυμος με Τοξότη: Σχέση αρμονική, με αμοιβαία αισθήματα και έλξη.
Δίδυμος με Αιγόκερω: Σχέση αρμονική, με αμοιβαία αισθήματα και υποχωρήσεις στη συμβίωση.
Δίδυμος με Υδροχόο: Σχέση πολύ αρμονική με αμοιβαία αισθήματα και υποχωρήσεις.
Δίδυμος με Ιχθύ: Σχέση αρμονική με καλή επικοινωνία και αίσθημα αλληλοκατανόησης.
Ευνοϊκές ημέρες :7,10,11,14,18,20,24,25,29. 
Ερωτικά: 13,15,18,19,20,24,25,30
Αγχωτική ημέρα: 8,9,16,17,26,27.
Επαγγελματικά: 6,9,10,11,21,22,26,27.
Ακατάλληλες ημέρες: 17,26,27.
Πλησιάστε: Κριούς , Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους.
Απομακρυνθείτε από: Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Τοξότες και Ιχθείς.
Τυχεροί αριθμοί: 14, 16, 21, 22, 27 ,36, 44, 48