Άγγελέ μου, Φύλακά μου, Σκέπος κ Βοήθειά μου με το θάρρος σε φωνάζω κ Προστάτη μου σε κράζω: Φώτισέ με,Φύλαξέ με Ισχυρά Προστάτεψέ με!(πρωινή προσευχη)

Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ....



Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!!! (ΜΕΡΟΣ 1)


                  ΤΑ     ΕΛΙΞΙΡΙΑ   ΤΟΥ    ΕΡΩΤΑ!!

Στις 14 του μήνα, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό από τα κλασικά σοκολατάκια
και τα ρομαντικά δείπνα σε ακριβά εστιατόρια.Συνταγές μεθυστικές, με αφροδισιακά μυρωδικά και βότανα, θα απογειώσουν την ερωτική σας διάθεση και θα σας χαρίσουν
                                             έναν αξέχαστο Βαλεντίνο!!
                                               

ΑΛΛΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΑΣ!!....Η Αγάπη είναι ο τρυφερός ιστός που ενώνει ανθρώπους με κατανόηση και δοτικότητα και διαρκεί πολύυυυυυυυυ!!
Αντίθετα ο Έρωτας είναι...πόλεμος: αρχίζει με επιθυμίες και προκλήσεις, συνεχίζει με πολιορκία που στοχεύει την κατάκτηση και τρέφεται με τον ερωτισμό,την απόλαυση, το πάθος, την ένταση και την αγωνία.
Τι τον φθείρει;;Φυσικά η ρουτίνα, που του βάζει και...ημερομηνία λήξης!Ο Βαλεντίνος υποτίθεται πως ευνοεί την αγάπη, μόνο που στην πραγματικότητα, ως Άγιος δεν έχει ιδέα από ερωτικά τερτίπια!!
Αυτά είναι "δουλειά" της ερωτιάρας Αφροδίτης και του σέξι Άρη, η επιρροή των οποίων αυξομειώνει επιθυμίες, σεξουαλικότητα, γοητεία και έλξη.Κυρίως αυτοί,αλλά και κάποιοι άλλοι πλανήτες, θεωρείται πως επηρεάζουν τις ορμόνες,τις αφροδισιακές τροφές και τα βότανα που διεγείρουν τον ερωτικό παλμό:αυτά είναι λοιπόν τα ελιξίρια του έρωτα, που θα σας κάνουν να νιώσετε σέξι και....ανθεκτικοί, έτοιμοι να απολαύσετε την κάθε μέρα της αγαπησιάρικης αυτής εβδομάδας!!

ΣΑΒΒΑΤΟ: Ημέρα του παγερού Κρόνου, ας...ξορκίσουμε τις χρόνιες αναστολές και ανασφάλειες με το σέλινο-τη λεγόμενη"τρούφα των βοτάνων"-, το οποίο είναι πλούσιο σε φερομόνη ουσία που ξυπνάει το ερωτικό ενδιαφέρον.Ένα ωμό βλαστάρι είναι θαυματουργό, αρκεί φυσικά να είναι ολόφρεσκο!!

Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ:Το σαββατόβραδο ο ερωτισμός χρειάζεται ενίσχυση.Δοκιμάστε ένα πιάτο με μύδια που περιέχουν μπόλικο ψευδάργυρο, το πιο σέξι ιχνοστοιχείο για τους άνδρες, καθώς η έλλειψή του μειώνει την τεστοστερόνη και την ανάλογη διάθεση για ερωτική δράση!Αρωματίστε τα δε με τζίντζερ και σκόρδο, που εκτός του ότι δίνουν γευστική ένταση, παράλληλα διεγείρουν  τις ερωτογενείς ζώνες ανδρών και γυναικών!

 ΚΥΡΙΑΚΗ:Για τη μέρα του φλογερού ήλιου φτιάχνουμε ένα "σπιτικό" ελιξίριο: σε 1/2 λίτρο κόκκινο βιολογικό κρασί ρίχνουμε 1-2 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου από 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού και κανέλας, 1 κουταλιά της σούπας μέλι κ 1 σφηνάκι αγνή ρακή.Ταπώνουμε το μπουκάλι το βάζουμε στο ψυγείο και το ανακινούμε καλά πριν  πιούμε μόνο ποτήρι κρασιού από το νέκταρ που υπόσχεται έντονο ερωτισμό, νεανική διάθεση...και αντοχή.Καταναλώστε όμως με προσοχή γιατί η υπερβολή μπορεί να προκαλέσει ζάλη.


Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ:Το βράδυ πιλάφι με γαρίδες και σαφράν, αυτές  τις θαυματουργές κόκκινες "κλωστίτσες" του γνωστού μας κρόκου, που δίνουν χρώμα και εξωτικό άρωμα σε ένα πιάτο που θα ανεβάσει τα κέφια, τη δύναμη και φυσικά τον ερωτισμό!!






ΠΗΓΗ; 7 ΜΕΡΕΣ ΤV από την Μαρίνα Στεφανίδου


             ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ  ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ
                                                                                          ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΦΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!
                                               
                                                                                                                        ......ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......