Άγγελέ μου, Φύλακά μου, Σκέπος κ Βοήθειά μου με το θάρρος σε φωνάζω κ Προστάτη μου σε κράζω: Φώτισέ με,Φύλαξέ με Ισχυρά Προστάτεψέ με!(πρωινή προσευχη)

Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ....



Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013




Tί είναι αγάπη ... What is love


Η γυναίκα του έχει τραυματιστεί και η κατάσταση είναι πολύ άσχημη.
Διαβάστε την συνέχεια...

Της φέρνει φαγητό και την φροντίζει στοργικά


Της φέρνει κι άλλο φαγητό, όμως σοκάρεται από το θάνατό της και προσπαθεί να την συνεφέρει



Συνειδητοποιεί ότι είναι νεκρή και κλαίει γοερά



Στέκεται πλάι της κι εξακολουθεί να κλαίει



Αποδέχεται πια ότι δεν θα ξαναγυρίσει κοντά του



Αυτές οι φωτογραφίες των δύο πουλιών τραβήχτηκαν στην Ουκρανία. Ο φωτογράφος τις πούλησε με συμβολικό αντίτιμο σε πασίγνωστη γαλλική εφημερίδα. Και όλα τα φύλλα της συγκεκριμένης εφημερίδας ξεπουλήθηκαν την ημέρα της δημοσίευσης αυτών των εικόνων.
ΠΗΓΗ:http://greekemails.blogspot.gr

***********************            ****************

Το να ερωτευτείς είναι εύκολο....

Το να μείνεις όμως ερωτευμένος, είναι πολύ 
ξεχωριστό!

Το να ερωτευτείς είναι εύκολο








































Η αγάπη άργησε 53 χρόνια!


Μία ερωτική επιστολή ''χάθηκε'' στα ράφια του ταχυδρομείου της Πενσυλβάνια για πάνω από μισό αιώνα

Ένα γράμμα που εξέφραζε την αιώνια αγάπη μίας κοπέλας σε ένα φοιτητή του πανεπιστημίου των ΗΠΑ, στην πολιτεία της Πενσυλβάνια, καθυστέρησε να παραδοθεί 53 ολόκληρα χρόνια.
Η επιστολή γράφτηκε το 1958 και περιμένει ακόμα στο ταχυδρομείο του πανεπιστημίου, τον παραλήπτη του. Οι υπάλληλοι, με ''ελαφρά'' καθυστέρηση, σκέφτηκαν να αναζητήσουν τον Clark Moore, τον αποδέκτη, ο οποίος τώρα θα είναι 70 ετών και ζει σε άλλη πολιτεία.
Η επιστολή στάλθηκε από το Pittsburgh και η σφραγίδα του ταχυδρομείου είχε ακριβή ημερομηνία 20 Φεβρουαρίου 1958. ''Κανείς εδώ δεν είχε ιδέα γιατί καθυστέρησε'' δήλωσε η Christine Kindl, εκπρόσωπος της σχολής.
Περιελάμβανε μία διεύθυνση επιστροφής, αλλά οι υπόλοιπες πληροφορίες ήταν ελάχιστες σχετικά με τα στοιχεία του αποστολέα. Το μόνο που ανέφερε ήταν '' Με αγάπη για πάντα, Vonnie''.
''Ήταν σύνηθες φαινόμενο για την εποχή, να γράφουν τα κορίτσια γράμματα στα αγόρια τους, τα οποία ήταν μακριά στο κολέγιο'' αναφέρει η Kindl.
Το συγκεκριμένο γράμμα τελειώνει με τη φράση ''Ακόμα μου λείπεις και θα σε αγαπώ για πάντα. Περιμένω απάντησή σου σύντομα''.
Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε η αποστολέας, αφού το γράμμα δεν παραδόθηκε ποτέ στον αγαπημένο της. Τώρα το πανεπιστήμιο ελπίζει να φέρει σε πέρας, αυτό που άφησε ανολοκλήρωτο για 53 χρόνια και αναζητά τα πιθανά ίχνη του Moore.

ΠΗΓΗ:http://www.piperies.gr/

Ουκρανία: Το τούνελ της αγάπης

Ουκρανία: Το τούνελ της αγάπης
Το «Τούνελ της Αγάπης» βρίσκεται στην Ουκρανία, κοντά στην κωμόπολη Kleven. Είναι ένα τμήμα ενός σιδηροδρομικού σταθμού και έχει μετατραπεί σε ένα από τα πιο ρομαντικά σημεία της γης


Καθώς τα δέντρα μεγάλωσαν ελεύθερα γύρω από τις ράγες, το τρένο που περνούσε ήταν το μόνο που συνέβαλε στη διαμόρφωσή τους. Τελικά, περνώντας τρεις φορές την ημέρα και προς τις δύο κατευθύνσεις, διαμορφώθηκε αυτό το κλειστό τούνελ που βλέπετε και αυτοί οι υπέροχοι σχηματισμοί.
Σήμερα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα στους ερωτευμένους και πιστεύεται πως «αν δύο ανθρωποι αγαπιούνται ειλικρινά και περάσουν το τούνελ, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, οι ευχές τους θα γίνουν πραγματικότητα».
Η αλήθεια είναι ότι τόσο ρομαντισμό μερικές φορές δεν τον αντέχουμε, αλλά, σε κάθε περίπτωση, είναι κάτι πολύ όμορφο από αυτά που έχουμε ανάγκη σ’ αυτές τις περίεργες εποχές, δε νομίζετε; Αφήστε που η αγάπη είναι από τα λίγα πράγματα που μας έχουν απομείνει...