Άγγελέ μου, Φύλακά μου, Σκέπος κ Βοήθειά μου με το θάρρος σε φωνάζω κ Προστάτη μου σε κράζω: Φώτισέ με,Φύλαξέ με Ισχυρά Προστάτεψέ με!(πρωινή προσευχη)

Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ....Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013


Ουκρανία: Το τούνελ της αγάπης

Ουκρανία: Το τούνελ της αγάπης
Το «Τούνελ της Αγάπης» βρίσκεται στην Ουκρανία, κοντά στην κωμόπολη Kleven. Είναι ένα τμήμα ενός σιδηροδρομικού σταθμού και έχει μετατραπεί σε ένα από τα πιο ρομαντικά σημεία της γης


Καθώς τα δέντρα μεγάλωσαν ελεύθερα γύρω από τις ράγες, το τρένο που περνούσε ήταν το μόνο που συνέβαλε στη διαμόρφωσή τους. Τελικά, περνώντας τρεις φορές την ημέρα και προς τις δύο κατευθύνσεις, διαμορφώθηκε αυτό το κλειστό τούνελ που βλέπετε και αυτοί οι υπέροχοι σχηματισμοί.
Σήμερα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα στους ερωτευμένους και πιστεύεται πως «αν δύο ανθρωποι αγαπιούνται ειλικρινά και περάσουν το τούνελ, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, οι ευχές τους θα γίνουν πραγματικότητα».
Η αλήθεια είναι ότι τόσο ρομαντισμό μερικές φορές δεν τον αντέχουμε, αλλά, σε κάθε περίπτωση, είναι κάτι πολύ όμορφο από αυτά που έχουμε ανάγκη σ’ αυτές τις περίεργες εποχές, δε νομίζετε; Αφήστε που η αγάπη είναι από τα λίγα πράγματα που μας έχουν απομείνει...Δεν υπάρχουν σχόλια: