Άγγελέ μου, Φύλακά μου, Σκέπος κ Βοήθειά μου με το θάρρος σε φωνάζω κ Προστάτη μου σε κράζω: Φώτισέ με,Φύλαξέ με Ισχυρά Προστάτεψέ με!(πρωινή προσευχη)

Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ....



Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Επέτρεψε στην καρδιά σου να σε θεραπεύσει!!



ΠΗΓΗ: Holistic Life/Ανεξάρτητη Περιοδική  Έκδοση για τις Συμπληρωματικές κ Εναλλακτικές Θεραπείες
http://www.holisticlife.gr
                  **********************                **********************            

                            ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ!

Τι  να σημαίνει άραγε είμαι υγιής;Οι περισσότεροι άνθρωποι θ απαντούσαν ότι αφού δεν πονάω, δεν είμαι άρρωστος, δεν μ ενοχλεί κάτι τότε είμαι υγιής.Είναι όμως πραγματικά έτσι;
Για μας υγιής είναι εκείνος που έχει όλα τα παραπάνω σαν φυσιολογική απόρροια του ότι είναι ζωντανός.Και ζωντανός είναι αυτός που συγκινείται, που εκφράζει τη χαρά κ τη λύπη του όταν τις νιώθει, κ προπάντων δεν είναι βολεμένος στην καθημερινή μιζέρια του.
Η κλασσική ιατρική αλλά και οι περισσότερες συμπληρωματικές θεραπείες προσεγγίζουν τον άνθρωπο σαν κάτι που αποτελείται από μεμονωμένα κομμάτια κ τα οποία θεραπεύονται το καθένα
 ξεχωριστά.Οι άνθρωποι έμαθαν με τον καιρό και οι ίδιοι να το βλέπουν έτσι.Δεν πάει κάτι καλά με το σώμα ή την ψυχολογία μου;Θα πληρώσω τον ειδικό και θα μου το κάνει καλά.

Τι συμβαίνει κ το σώμα μας αρρωσταίνει κ πονάει;

ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ  ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΙΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...

Ο πόνος ή η ασθένεια ή η όποια δυσλειτουργία έχει ο άνθρωπος δηλώνουν  πως κάτι δεν πάει καλά ή μάλλον κάτι κάτι κάνει αυτός στην καθημερινότητά του,το οποίο είναι ενάντια στην πραγματικά  δικιά του αλήθεια.Με άλλα λόγια έχει υπερβεί ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΟΥ.Το σώμα τού δίνει να κατανοήσει ότι πρέπει να ξυπνήσει από το λήθαργο της καθημερινότητάς του.
Εάν τώρα αρχίσει να <<πολεμάει>> τη σωματική δυσλειτουργία του με φάρμακα, με φυσιοθεραπείες, με μασάζ κ με Κρανιοϊερή Θεραπεία των 30-50' κ πείσει έτσι το σώμα του να το βουλώσει  κ να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς να διαμαρτύρεται τότε αργά ή γρήγορα το σώμα του θα εμφανίσει μια πιο επώδυνη μορφή δυσλειτουργίας.Τότε ίσως είναι η ευκαιρία για τον καθένα μας ν ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ   ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ  κ να ζήσουμε τη δική μας πραγματική ζωή, αυτό δηλαδή που μας κάνει εμάς καλό.Να επιτρέψουμε κ το  συναίσθημά μας να έχει χώρο στη ζωή μας.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ....

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ  ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΣΑΝ!!

Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο όταν έρθουμε σε επαφή με την Καρδιά μας κ της επιτρέψουμε να μας δείξει  Π Ο Σ Ο   Υ Π Ο Φ Ε Ρ Ε Ι !!
Μαζί της υποφέρουμε κ εμείς ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ   να μας δείξει                                  Π Ο Σ Ο    Α Ν Α Γ Κ Η  έχουμε  ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,  ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ,       ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ,  ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ  ΚΑΙ  ΓΑΛΗΝΗ!!  Από αυτήν την Καρδιά μας μπορούμε να μάθουμε επίσης την συγκίνηση και πώς να εκδηλώνουμε τα συναισθήματά μας χωρίς να μας νοιάζει το κόστος.

Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ   ΟΙ    Μ Ο Ν Ο Ι    ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΣΚΙΡΤΗΜΑ ΤΗΣ, ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ        Χ Τ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε    Τ Ο Ι Χ Ο Υ Σ    ΓΥΡΩ ΤΗΣ,  Δ Η Θ Ε Ν   ΓΙΑ  ΝΑ  ΤΗΝ         Π Ρ Ο Σ Τ Α Τ Ε Ψ Ο Υ Μ Ε....