Άγγελέ μου, Φύλακά μου, Σκέπος κ Βοήθειά μου με το θάρρος σε φωνάζω κ Προστάτη μου σε κράζω: Φώτισέ με,Φύλαξέ με Ισχυρά Προστάτεψέ με!(πρωινή προσευχή)
zwani.com myspace graphic comments
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ...
ΕΝΩ ΠΟΝΑΜΕ!!!!

Η ΑΓΑΠΗ Μ Ε Τ Ρ Ι Ε Τ Α Ι ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΠΑΡΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ........
....ΕΣΤΩ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Α Γ Α Π Η........


Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ....Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013


Κριός: Ζώδιο Απριλίου -"το δικό μου ζώδιο"

Κριός  |  21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

από τη Νάνσυ Πατμάνογλου

Πολικότητα: Αρσενικό
Φύση: Πύρινη και φλογερή
Στοιχείο: ΦΩΤΙΑ
Ιδιότητα: Παρορμητική
Πλανήτης: Ο Άρης, ο πλανήτης της δύναμης, του θάρρους και της σεξουαλικότητας
Ημέρα: Τρίτη

Χρώματα: Κόκκινο, πορτοκαλί, χρυσό, πορφυρό, πορτοκαλί και λευκό. Επίσης το φως του ήλιου το μεσημέρι.
Πέτρες: Αχάτης, σάρδιος λίθος, οπάλιος λίθος, ίασπις και ρουμπίνι
Μέταλλα: Χρυσός
Ζώα: Το κριάρι, το πρόβατο και η κουκουβάγια

Θετικά χαρακτηριστικά: Πρωτοποριακός, περιπετειώδης, ενεργητικός, θαρραλέος, επιχειρηματικός, με αυτοπεποίθηση, δυναμικός, με ετοιμότητα πνεύματος, αγαπάει την ελευθερία

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Εγωιστής, ευέξαπτος, παρορμητικός, ανυπόμονος, παράτολμος, με έλλειψη διπλωματίας


Άγγελος: Μιχαήλ
Ώρα: Μεσημέριι
Κατεύθυνση: Νότια
Το σύνθημα σας: Εγώ είμαι


ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Είστε ζώδιο της Φωτιάς με κυρίαρχο πλανήτη τον Άρη. Έχετε μεγάλη δυναμικότητα και απεριόριστη ενέργεια, σας αρέσει η περιπέτεια και θέλετε να είστε πάντα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Είστε παρορμητικοί και δυσκολεύεστε να πάρετε μία απόφαση, αλλά, μόλις καταλήξετε, είστε έτοιμοι να δεχθείτε οποιαδήποτε απογοήτευση είναι αυτή. Δεν το βάζετε όμως κάτω εύκολα και μπορείτε να συνεχίσετε την προσπάθεια όσο γίνεται περισσότερο μέχρι να πετύχετε το στόχο σας. Εκείνο που θα πρέπει να μάθετε είναι να ελέγχετε το πείσμα σας, γιατί τις περισσότερες φορές που δεν πετυχαίνει κάποιος το στόχο του με την πρώτη, ίσως θα ήταν καλύτερο να πάει παρακάτω, γιατί δεν ήταν γραφτό να γίνει, ή δεν το ήθελε πολύ, και το αποτέλεσμα συνεχώς θα τον πληγώνει. Έτσι προτιμότερο θα ήταν να βάζετε καινούργιους στόχους, και όχι να μένετε σε κάτι που σας στεναχωρεί και σας χαλάει τη διάθεση, γιατί θα γίνετε επιθετικοί και στη πορεία της ζωής σας θα κάνετε πολλές εχθρότητες.
Είστε οι διοργανωτές των μεγάλων συστημάτων, είτε ως επικεφαλής των μεγάλων επιχειρήσεων. Δυσανασχετείτε σε κάθε επίκριση, και είστε συνήθως ανεξάρτητοι σε ό, τι κάνετε. Είναι πολύ δύσκολο για σας να βρείτε ένα άτομο του αντίθετου φύλου που θα σας κατανοήσει. Ωστόσο, είτε είστε άνδρας είτε γυναίκα, έχετε βαθιά και έντονα την επιθυμία για αγάπη και συμπάθεια, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Η επιτυχία, δεν σας κάνει να αισθάνεστε πολύ ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι. Έχετε την τάση να έχετε έλλειψη σύνεσης, είστε από τη φύση σας παρορμητικοί και έχετε γρήγορο τρόπο σκέψης και δράσης. Έχετε την τάση να κάνετε εχθρούς πολύ εύκολα. Είστε πάρα πολύ φιλόδοξοι, κατά κανόνα πετυχαίνετε στη ζωή σας και κερδίζετε χρήματα και θέση. Είστε ευχαριστημένοι μόνο σε στιγμές που απορροφάστε με την εργασία σας και όταν καταφέρνετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

ΤΙ ΣΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ

Αυτός θα είναι ένας θετικός, ευχάριστος και επικερδής μήνας για εσάς. Θα είστε ενεργητικοί στην κοινωνική σας ζωή και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βρεθείτε με φίλους. Διάφορες επενδύσεις που έγιναν στο παρελθόν θα μπορούσαν να σας αποδώσουν καλά κέρδη τώρα. Πρόκειται για ένα μήνα, που θα είστε πολύ δυναμικοί και θα εργαστείτε σκληρά. Θα έχετε ένα έντονο ενδιαφέρον για πνευματικά θέματα.
Στην καριέρα σας θα δείτε κάποιο μπλοκάρισμα λόγω οικογενειακών ή συζυγικών υποχρεώσεων. Κάποιος συνάδελφος θα μπορούσε να σας δημιουργήσει κάποιες ενοχλήσεις στο περιβάλλον της εργασίας σας. Πρόκειται για μια περίοδο υψηλής δραστηριότητας και θα έχετε κάποιες ενοχλήσεις και πιέσεις στην σταδιοδρομία σας.
Καλό θα ήταν να μην κάνετε τώρα μεγάλες αλλαγές στην εργασία σας ούτε νέα σχέδια. Θα πρέπει να δουλεύετε βάση προγραμμάτων και όσο το δυνατόν σκληρότερα για να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα. Αποφύγετε όσο το δυνατόν την υπερβολική εξάρτηση από τους συναδέλφους σας, γιατί θα μπορούσε να σας επιφέρει ζημιές.
Όσον αφορά τα οικονομικά σας θα παραμείνουν σταθερά αυτό το μήνα. Αν έχετε επιχείρηση, κάποιες οικονομικές απαιτήσεις θα σας αποσυντονίσουν για λίγο. Κάποια έκτακτα έξοδα θα σας προκαλέσουν κάποιες ανησυχίες ενώ καλό θα ήταν να προσέξετε και τις επενδύσεις που θα κάνετε αυτόν τον μήνα. Χρήματα θα ξοδέψετε για την άνεση σας. Θα ήταν καλύτερα να προγραμματίσετε πολύ καλά οποιεσδήποτε οικονομικές δεσμεύσεις. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τα οικονομικά και την κερδοσκοπία. Τα έσοδα σας θα είναι καλά αν και ακανόνιστα κάποιες φορές.
Στην οικογενειακή σας ζωή θα υπάρχει αστάθεια λόγω κάποιων εγωιστικών διαθέσεων. Μπορεί να έχετε τώρα χαμηλή ενεργητικότητα γι’ αυτό καλό θα ήταν να αποφευχθεί η έντονη δραστηριότητα.
Όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή θα υπάρξει στασιμότητα ενώ, επειδή θα εργάζεστε πάρα πολύ, αυτό θα σας κάνει να μην μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάποιες καλές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ικανοποιητική και θα εκπέμπετε έντονο σεξαπίλ. Η ερωτική σας ζωή θα πάει πολύ καλύτερα προς το τέλος του μήνα. Αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να υπάρξει ένα μπλοκάρισμα στην έκφραση των συναισθημάτων σας που θα είναι όμως προσωρινό.

*****************************                              ******************************************
 

Ο Κριός (♈) είναι αστρολογικό ζώδιο, το οποίο συνδέεται με τον αστερισμό του Κριού. Σύμφωνα με τον τροπικό ζωδιακό, o Κριός καταλαμβάνεται από τον Ήλιο από 21 Μαρτίου μέχρι 19 Απριλίου. Στον αστρικό ζωδιακό, ο αστερισμός καταλαμβάνεται κατά την περίοδο από 15 Απριλίου έως 15 Μαΐου. Το ζώδιο απέναντι από τον Κριό είναι ο Ζυγός.


Μυθολογία 

Το ζώδιο του Κριού συνδέεται με τον μύθο του Ιάσονα και με την εκστρατεία για το Χρυσόμαλλο Δέρας.

Διάφορα 

Τα ακόλουθα δεδομένα, κατά τους αστρολόγους, αντιπροσωπεύουν το σύνολο των χαρακτηριστικών που αποτελούν την "ταυτότητα" του Κριού:

  • Κυβερνήτης Πλανήτης = Άρης
  • Στοιχείο = Φωτιά
  • Ποιότητα= Παρορμητικό
  • Ιδιότητα= Αρσενικό

Σύμβολο του αστρολογικού ζωδίου τoυ Κριου

πηγη:http://el.wikipedia.org/
                       
                              *****************************************

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ!!ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΩ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ....ΑΝΤΑ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΕΡΑΚΙΑ ΘΑ ΣΒΥΣΩ.....41 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ!!!
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ....ΣΑΣ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ  ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΟΛΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΑΣ!!!
                             ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ!! ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ!!!!σοκολατένιο γλύκισμα με καρύδα
ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ  Η ΤΟ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΑ!!!!
ΚΕΙΚ ΜΠΑΝΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙΟΥ......
........ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΧΑΛΒΑ
Υ.Γ.ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ....ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.....ΠΟΥ ΞΕΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΟΥΡΑΝΙΣΚΟ!!!!