Άγγελέ μου, Φύλακά μου, Σκέπος κ Βοήθειά μου με το θάρρος σε φωνάζω κ Προστάτη μου σε κράζω: Φώτισέ με,Φύλαξέ με Ισχυρά Προστάτεψέ με!(πρωινή προσευχη)

Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ....



Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!


ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΑ ΠΑΛΙΑ...

Αυτό ήταν λοιπόν!!
Το 2012 μας εγκατέλειψε και πολλοί θα πείτε "και καλά έκανε".Μπορεί να είναι  και έτσι, γι αυτό κάντε τις ευχές σας και πιστέψτε πολύ, για να γίνουν πραγματικότητα το 2013!!
Με αισιοδοξία λοιπόν και Θετική μόνο σκέψη καλωσορίστε τον καινούριο χρόνο!!

Σε λίστα....
Προσπαθείστε να κάνετε κάτι αισιόδοξο...Αν και το 2013 μόλις μπήκε ζητήστε όλα όσα θέλετε να υλοποιηθούν, όλα όσα θέλετε να έχετε και γράψτε τα  σ ένα χαρτί.Είναι κάτι αντίστοιχο με τα γράμματα  που ετοιμάζουν τα παιδιά για τον Άγιο Βασίλη, αλλά εσείς το δικό σας γράμμα, τη λίστα σας μην του τη στείλετε- απλά τοποθετείστε την κάπου για να την βλέπετε!!Με αυτό τον τρόπο εντοπίζετε  καλύτερα τους στόχους σας και μεθοδεύεται σωστότερα τις κινήσεις σας, προκειμένου να αποκτήσετε και να κατακτήσετε όσα και ό,τι θέλετε!!  Δοκιμάστε το!!

Κι ας πάνε στην ευχή τα παλιά....Ας πάνε όπου θέλουν!!!! Αρκεί να είστε εσείς καλά και με δύναμη να στηρίξετε πρώτα απ΄όλα εσάς και φυσικά τις επιλογές σας.Μπορεί μέσα στη χρονιά που πέρασε να πληγωθήκατε, να κάνατε λάθη, να υποφέρατε από λάθη άλλων, από λάθος αγάπες, από λάθος κινήσεις....Όποια κι αν ήταν "τα σφάλματά σας",έφτασε η ώρα να βάλετε μια τελεία και να γίνουν " τα μαθήματά σας".Για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε βάλτε στόχους και δρομολογήστε τις σκέψεις σας,καθοδηγήστε τα συναισθήματά σας και χαλιναγωγήστε τα πάθη σας.

Για πολλούς από εσάς κάποιες αγάπες  σας έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς και ανοιχτές πληγές.Φροντίστε λοιπόν, με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα να τις κλείσετε.
Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο- αρκεί να το θελήσετε.
Όσον αφορά  τις σχέσεις, που,για τον έναν ή τον άλλον λόγο δεν υπάρχουν  πράσινο φως και ροδοπέταλα, αποφασίστε καλύτερα να τις βάλετε...στο αρχείο κλειδώστε τις καλά και καλού κακού πετάξτε και το κλειδί ή ακόμα καλύτερα Χάστε το!!!!!Μόνο έτσι θα προχωρήσετε!

ΕΠΕΙΔΗ δεν μπορείτε να παραδεχτείτε ότι...χάσατε αποφύγετε να εμπλακείτε  σε κινήσεις άνευ λόγου, ουσίας και σημασίας.Επανασυνδέσεις χωρίς ορίζοντα, ξεκαθαρίσματα χωρίς νόημα και ανακύκλωση της ίδιας κατάστασης δεν θα σας βοηθήσουν σε ΤΙΠΟΤΑ! Αντίθετα, αν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε πράξεις τότε- και μόνο τότε- έχετε όλες  τις πιθανότητες με το μέρος σας.Κάθε τέλος  ΚΑΙ μια καινούρια αρχή δεν λένε;;

ΠΗΓΗ: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤV ΖΑΠΙΓΚ -ΡΟΖΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΟ





                      EΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ....ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ....

                                                                 ....ΚΑΙ Η ΖΩΗ!!!

6 σχόλια:

Λιακάδα ☼ είπε...

Καλημέραααα!
Οτι ακριβώς ήθελα να διαβάσω σήμερα... θα το καταλάβεις αν διαβάσεις την ανάρτησή μου... ;)
Φιλάκια!

thomi είπε...

τι ωραια αναρτηση!
και το τραγουδι στο τελος ολα τα λεφτα
καλο μηνα να εχεις, γλυκο κι ευτυχισμενο

syros2js είπε...

Καλό μήνα, κορίτσι μου!!!
Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

valia είπε...

ΛΙΑΚΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!

ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ;;....Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΡΙΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ, ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΚΡΙΑΡΑΚΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ Ν ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ...Κ ΝΑΜΑΙ!!!

ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ...ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΗ ΣΤΙς ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ....ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...

ΦΙΛΙΑ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!

valia είπε...

thomi

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!

ΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ....
ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ

ΦΙΛΙΑ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!

valia είπε...

syros2js

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ!!!